När är det en bra tid att lära sig mer om hur du tränar din häst på ett bra sätt? Just nu!

Vill du träna för att få en hållbarare häst, en friskare häst, en presterande här? Oavsett vad så ger vi dig tips och trix om vad du ska tänka på för att träna såväl kondition som styrka och balans.

Här får du en drygt 40 minuter lång inspelad föreläsning fördelat på 6 stycken lektioner om vad du behöver tänka på för att göra ett perfekt träningsprogram för din häst.

40 minuter kunskap som kommer att hjälpa dig och din häst att tänka träning på rätt sätt för endast 299 kronor.

Få direkt tillgång till lektionerna här

 

Varför träningslära?

Precis som inom humanidrotten har kravet på prestation ökat och med detta följer också allt större krav på precision inom träningen.

För oss som hanterar hästar dagligen har de ökade kraven gjort att utrymmet för misstag inom träningen minskat. Den som inte kan hålla sin häst i toppkondition får acceptera att placeringarna uteblir. Den som inte har kontroll över sin träning löper också stor risk att utsätta hästen för situationer där skador uppstår.

Att hålla sin häst i toppkondition innefattar en mängd olika saker. Allt från foder till fysiologisk träning, grenspecifik träning, hästpsykologi och hantering påverkar resultatet. Som i så många andra sammanhang är detta en kedja som inte är starkare än den svagaste länken.

Alla tränare har sina egna knep men likheten är att man anpassar träningen från häst till häst. Det finns säkert dubbelt så många träningsknep som det finns tränare. Det som presenteras här är grunderna i fysiologisk träning. Det är basen i ett träningsprogram men därmed inte det enda man ska använda.

Som hästmänniska är det viktigt att vara flexibel i alla sammanhang samtidigt som man är objektiv i sin utvärdering av andras träningsmetoder.

Vi vet att du kommer att ha nytta av föreläsningen. Framför allt så är den definitivt värd sitt pris!

OM FÖRELÄSNINGEN

  • Du får en 40 minuter inspelad föreläsning.
  • Till varje lektion finns det en PDF med föreläsningsbilderna som du kan använda för dina anteckningar.
  • Du har livslång tillgång till föreläsningen

DIREKT ACCESS!

Endast 299 kronor inkl moms (25%).

Betalning sker via Klarna.

Klicka här så är du strax igång!

Så här hanterar vi dina personuppgifter