Early Horse-rabatt – Anmäl dig idag och spara 25%!

Läs mer nedan

Med fokus på ryttaren

Du behöver inte vara vältränad för att gå denna utbildningen. Det räcker med ett brinnande intresse för att hålla häst och ryttare skadefria och välmående. Vi jobbar med att hjälpa ryttare att bli balanserade i sadeln. Få en ökad kroppskontroll och en stark corekärna. All detta för att blir bättre i sadeln och undvika onödiga överbelastningar spå både häst och ryttare.

Ökad styrka, bättre kroppsmedvetenhet, rörlighet, stabilitet och uthållighet. En ryttare har massor att vinna på att investera i sin egen träning. Som Personlig Tränare med inriktning på ryttare inspirerar du andra att nå sina mål. Du jobbar online eller med fysiska möten

Din lärare heter Malin Matson och är licensierad International Personal Trainer med ryttar- och hästerfarenhet sedan barnsben. Välkommen till en onlineutbildning som ger dig alla kunskaper och verktyg som du behöver.

Malin är EU-godkänd PT

Vill du bli Personlig Tränare för ryttare?

Då har du hamnat på rätt ställe! Här kan du läsa på distans, all undervisning sker via vår studiehemsida och du kan studera i lugn och ro hemma framför datorn eller surfplattan.

Utbildningen omfattar anatomi, fysiologi, näringslära, skador och träningslära. Allt är specifikt inriktat på det som en ryttare behöver. Du får med andra ord en specialistkompetens.

Träningsformerna som du lär ut bygger på övningar som klienten kan göra hemma med minimal utrustning. Du får färdiga träningsscheman med olika målsättningar, till exempel ökad rörlighet, bättre bålstabilitet osv. Övningarna kan du sedan kombinera efter din klients önskemål.

Idag sker allt mer över nätet och i den här utbildningen får du även lära dig hur du använder digitala hjälpmedel för att möte dina klienter på nätet. Något som gör att du efter utbildningen kan jobba hemifrån och inspirerar ryttare var de än befinner sig i världen.

Vi är kända för att ge våra elever fullt stöd både under och efter utbildningen.

Välkommen till EquiCare!

DIPLOM & CERTIFIERING

När du har klarat ditt slutprov så kan du titulera dig Diplomerad Personlig Tränare för Ryttare. Du kan därefter välja att gå vidare för att bli Certifierad genom att göra ett online-prov där dina kunskaper testas av Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin, SFKM.

Under studietiden bjuder vi på elevmedlemskap i förbundet och du får även en ansvars- och behandlingsskadeförsäkring. Det tycker vi är bra och det ger både dig och dina praktikkunder ett fullgott skydd.

Detta medlemskap kan uppdateras till fullvärdig terapeut hos SFKM då du blivit godkänd på dina sluttester, ett fullvärdigt medlemskap är också nödvändigt för att du ska kunna certifiera dig.

UTBILDNINGEN OMFATTAR

  • Anatomi
  • Fysiologi
  • Specifik träningslära
  • Näringslära
  • Skador
  • Instruktion och coachning

Allt online med föreläsningar som du kan se om och om igen, när och var du vill. Dessutom har du alltid möjlighet att bolla frågor och tankar med dina lärare.

KOSTNAD OCH ANMÄLAN

Introduktionsrabatt: Anmäl dig idag och du får 25% rabatt och betalar endast 7 875 kronor inklusive moms! Du sparar 2 625 kronor!

Kurskostnad 10 500 kronor inkl moms (25%).

Det går bra att delbetala på 3 månader (3 500kronor/månad) men hela beloppet måste vara till fullo betalt innan slutprov skrivs. Då det allmänna läget i Sverige är som det är så kan vi även bevilja avbetalning på längre tid. Hör av dig till oss.

Anmälan Du kan anmäla dig direkt här.

Du kan även be oss kontakta eller skicka mer information till dig via det här formuläret.

Så här hanterar vi dina personuppgifter